Döbrönte Gábor

  • okleveles mérnöktanár-gépészmérnök
  • okleveles autógépész üzemmérnök
  • igazságügyi gépjármű-műszaki szakértő

Javítás


A családi vagyon lényeges része van veszélyben, ha a gépkocsi megsérül.

A jármű szállítása, tárolása, javítása bizalmi kérdés, hiszen a károsult gyakran nem ismeri fel a kifogásolható vállalkozói magatartást, az igénytelen, szakszerűtlen javítást, fényezést. A problémák rendszerint csak később, túlnyomórészt az autó eladásakor derülnek ki.

A kárt szenvedettek jóhiszeműsége gyakran fakaszt mosolyt a bírósági tárgyalótermekben.

Irodánk a sérülés fokától, a javítás jellegétől függően működik közre a szállításban, tárolásban, javításban, fényezésben, így biztosítható a megfelelő minőség, a pontos határidő és a korrekt ár, de ami a legfontosabb: a garanciális jogok segítségünkkel könnyedén érvényesíthetők. Lényeges kiemelni, hogy szolgáltatásunk többletköltséggel nem jár, az esetek többségében inkább megtakarítást eredményez.

Ha a jármű totálkárossá válik, rendszerint nem azt jelenti, hogy a jármű műszakilag nem állítható helyre, hanem hogy gyári alkatrészekkel, a márkakereskedés óradíjaival nem javítható gazdaságosan. A sérült jármű értékesítése helyett gyakran ésszerű alternatívaként szolgál a javítás, elsősorban az anyagi szempontokat előtérbe helyezve (pl. hitellel terhelt autók).

Ilyen esetekben a helyreállításban teljeskörű segítséget nyújtunk, finanszírozási lehetőséget keresünk és igazoljuk a hitelintézet felé a gépkocsi helyreállított állapotát.

A roncs eladása során is célszerű igényelnie közreműködésünket: a járművet a megállapított maradványértéken segítjük értékesíteni, forgalomból történő kivonás esetén a jármű szakszerű megsemmisítése, az egyedi azonosító jelzések leselejtezése bizonyosan megtörténik.